Het is niet altijd makkelijk om gezonde en ook lekkere tussendoortjes te maken. Dat geld niet voor dit recept. Snel klaar te maken en ook nog eens lekker.

Ingrediënten

  • 2 snoepkomkommers
  • 4 plakjes kipfilet
  • 1 theelepel tuinkers
  • 1 eetlepel roomboter
  • 0,25 teentje knoflook
  • 0,5 theelepel verse peterselie
  • 1 snufje peper
  • 1 snufje zeezout

Instructies

1. Pers de knoflook boven een bakje en snijd de peterselie fijn en voeg deze bij de knoflook. Prak met een vork de roomboter door de knoflook en de peterselie en voeg wat peper en zout naar smaak toe.
2. Snijd de kokommers door tweeën en schraap met een theelepel de zaadlijsten eruit
3. Besmeer de binnenkanten van de komkommers met de kruidenboter en beleg ze met een plakje kipfilet
4. Garneer de komkommers met de tuinkers. Eet smakelijk!